09/02/2015

Nieuwe start

Hoera!

Bijna is het zo ver! Het driejarig bestaan van Jans’ Ontwerpfabriek. En eindelijk is de website na al die jaren bijna klaar, inclusief een echte blog!
Het is niet mijn eerste blog, nee dat niet. Eerder had ik een blog die ik langzaam maar zeker vergat, en dat simpelweg door de reden dat er nogal gang in mijn eigen bedrijf kwam.

Maart 2014 werd ik zowaar uitgenodigd voor een Bloggersmeeting  bij 101 Woonideeën. En dat zonder blog (!), maar wel met een inmiddels uitgebreide galerij op Instagram.
Ik was maar wat blij, het was een leuke ontmoeting met allemaal creatieve mensen bij elkaar. Na de gezellige dag werd ik toch wel een beetje omgepraat om toch maar voor een blog te kiezen. En dat besluit is vast gezet. Hier is  het eerste berichtje!

Het idee van deze blog is om jullie af en toe, (ik denk helaas niet met enige regelmaat, laat ik dat maar gelijk eerlijk zeggen) achter de schermen van Jans’ Ontwerpfabriek te laten kijken. Zoals op de bovenstaande foto. Met kapotte sokken fotografeer ik mijn nieuwe homepage.

Naast die kijkjes in mijn fabriek wil ik deze digitale plek (oef, wat klinkt dat woord ongezellig) gebruiken om D.I.Y. ideeën of printbare dingetjes te delen!

Oh… wat heb ik hier zin in!